Køb chiafrø

Køb chiafrø – men hvor kan man købe chiafrø henne?

Efter at danskerne har fået øjnene op for hvor næringsrige de små ovale frøer er, er der kommet en gevaldig stigning i efterspørgslen på chiafrø. Det har fået en del webshops til at hoppe med på bølgen, så at vi forbrugere kan finde det helt rigtige produkt, til den helt rette pris og kvalitet. Nedenfor kan du se top 3 over du kan købe chiafrø billigst henne på nettet. Vær opmærksom på mængden. Jo større mængde, jo billigere. Skal du have chiafrø til at holde i lang tid, så køb chiafrø i en stor mængde på hhv. kg. Køb eventuelt flere poser, så du kan spare fragten. 

Top 3 over billigste chiafrø produkter

1. Pladsen

Køb chiafrø i en stor mængde på hele 1 kg. Denne version er ikke økologisk, men prisen pr. 100g er den laveste på nettet. Brug chiafrø i din smoothie, når du bager eller generelt i din madlavning. Prisen pr. 100g er 6,99kr og posen koster kun 69,95kr. 

Du bliver sendt videre til helsebixen.dk

2. Pladsen

Denne pose er et storkøb af chiafrø, da den indeholder 1000g. Samtidig med at den er økologisk, som måde skåner dig selv for usunde tilsætningsstoffer, samt miljøet for giftige kemikalier. Prisen pr. 100g er helt nede på 7,56kr. Posen koster i alt 75,95kr.   

Du bliver sendt videre til Mecindo.dk

3. Pladsen

Køb chiafrø i en fin og praktisk bøtte. Metalbøtten er fra Original chia og indeholder 500g. Den er på tredje pladsen i forhold til den billigste pris pr. 100g. Prisen pr. 100g er kun 7,99kr. Et par øre dyret end produktet på anden pladsen. Prisen for denne fine metalbøtte er kun 39,95. Og man kan snildt købe flere bøtter. 

Du bliver sendt videre til viivaa.dk

Køb chiafrø billigst her

Hvor kan chiafrø købes?

Butik
Fragt
Levering
Besøg
0 kr
1-3 hverdage
29 kr
1-2 hverdage
0 kr
1-3 hverdage
29 kr
2-4 hverdage

Køb chiafrø hvorfor?

Der findes rigtig mange gode grunde til hvorfor du netop nu burde bestille chiafrø online. Det er nemt, hurtigt og så sparer du tid på at gå fra til butik til butik. Bestil dine chiafrø online lige her, så ved du hvad du modtager. Læg mærke til at vi på chiafrø.dk ikke sælger chiafrø, men vi henviser til de webshops som forhandler chiafrø. Vi guider dig til at finde det produkt som er som er billigst og i god kvalitet. Går du efter et bestemt mærke, så klik dig ind på én af forhandlerne og søg efter mærket på hjemmesidens søgefelt. 

Chiafrø indeholder rigtig mange gode næringsstoffer. Frøene har en masse gode virkninger på sygdomme, og ikke mindst er de geniale, hvis man ønsker at et vægttab. Selvom frøene er små, så kan de holde dig mæt i lange tid, og sørge for at du ikke spiser usunde mellemmåltider. Hvis du er helt på bar bund hvad du kan bruge chiafrø til, så har vi lavet en oversigt over hvor du kan få gavn af chiafrø. Du kan blive klogere lige her

Skal jeg købe økologisk chiafrø?

I bund og grund er det helt op til dig selv om du vælger at købe en økologisk udgave af chiafrø eller ej. Men sundhedsmæssigt og miljømæssigt er det altid anbefalelsesværdigt at vælge produkter der er økologiske. 

Når noget er økologisk, betyder  det at der er færre sprøjtemidler,  tilsætnings- og farvestoffer tilsat. Du skåner dig selv for usunde kemikalier og du skåner miljøet for giftige stoffer, som ødelægger planeten. Dog skal man være opmærksom på, at økologiske varer er lidt dyrere end ikke økologiske varer. 

csm_OEkologi_8f3ad383ec-2